Najnovšie recenzie zo sekcie Kreslá
Kreslo rovnaké ako na fotke. Pohodlné, ale trochu tvrdšie
produkt bol určený do vstupnej haly spoločnosti, je praktický, kvalitne spracovaný a plní účel, na ktorý bol určený
maximalna spokojnost
- Krásne
- Pohodlné, na rozdiel od kresiel, ktoré som mala možnosť vyskúšať v iných obchodoch, toto kreslo neobsahuje pružiny, len matrac - pur penu s tvrdosťou T-28 (informáciu mi poskytlo veľmi ochotné oddelenie informácií Kondely), teda stredne tvrdė sedenie, čo som hľadala. Človek sa doňho nezaborí, čo oceňujeme, keďže trpíme bolesťami chrbtice a kĺbov.
- Kvalitné čalúnenie i celkovo výrobok
- Pevné a predsa ľahké na manipuláciu
- Taburetka na vyloženie nôh i ako dodatočné miesto na sedenie
- Kreslo nepôsobí mohutným dojmom, nezaberie veľa miesta, čo je super (neverila som veľmi uvedeným rozmerom, ale je to tak, kreslo je širšie než je jeho hĺbka)
- Prišlo dobre zabalené
- Cena veľmi dobrá
- Len taká drobnosť - čalúnenie taburetky je z dvoch kusov, takže uprostred dvoch protiľahlých strán vidno zvislý šev, ale celkový dojem to nekazí
- Ocenila by som možnosť vybrať si farbu nožičiek, lepšie by sa dalo kombinovať s ostatným nábytkom (plánujem si ich sama premaľovať)
Som maximálne spokojná! Jediné kreslo, ktoré som nemala možnosť vyskúšať, keďže v najbližšej predajni vystavené nie je. Bol to risk, ale oplatilo sa... Ďakujem ešte raz informačnému oddeleniu, ktoré mi veľmi ochotne a rýchlo poskytlo potrebné informácie ohľadom tvrdosti sedenia.
Zaberie malo miesta, lahko sa rozklada aj sklada. Kvalitna latka.
- Uvidime
- Neviem
kreslo je pre staru pani - cize aby sa s nim dalo lahko manipulovat a aby bolo pohodlne - a to vsetko splna. A je v krasnych farbach
- kvalitné prevedenie
- dobrá cena
- rýchle dodanie
Manželka je nadšená, oplatilo sa jej urobiť radosť.
- Konečne som našla kreslo,s ktorým som spokojná
spokojnosť
- Kresielko pohodlné
- Vcelku robustná konštrukcia
- Ľahko sa skladá
- Za tu cenu veľmi dobré
- Dizajn
Dieťa si to kresielko jednoducho zamiluje. Je naozaj krásne prepracované a veľmi praktické pre malé deti.
- Jednoduchý a výborný systém montovania nožičiek, netreba žiadne náradie. Super ♥
- Super kreslo hlboké vrelo odporucam z vankúšikom ako na obrazku
- pohodlné kreslo
Pohodlné kreslo
Pohodlné sedenie
Pohodlné
- Prijemné a celkom rýchle jednanie pri reklamácii tovaru
- Doručili nám zlú napodobeninu toho čo ponúkajú na fotkách,krivo ušité,došriabané nohy,a ani tvar oblúkov sa nepodobal na to čo som chcel. Ale dávam palec hore za odvahu to vôbec niekomu poslať.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »